Overnatting

Er du kun på gjennomreise, eller planlegger du å feriere i bygda vår?
I Heidal bør du stoppe opp! Her kan du oppleve Norges største levende museum og lytte til historiene som sitter i bygdas mange fredede tømmervegger! Her kan du bo i et ekte 1700-tallshus på våre eldste gardshotell, eller i gjestehus, vandrerhjem, camping og feriesenter i idylliske og nasjonalromantiske omgivelser.

Heidal overnatting Weistad

Weistad

På Weistad kan du bo i trivelige hytter sentralt i Heidal.

Heidal overnatting Nordre Ekre

Nordre Ekre Gardshotell

De sjarmerende tømmerhusene på Nordre Ekre Gardshotell ligger i Heidal, i hjertet av Gudbrandsdalen. Alle rommene er individuelt innredet, og har gratis WiFi.

Heidal overnatting Søre Harildstad

Søre Harildstad

Totalfredet Gard fra 1700-tallet. Overnattingssted med 20 senger fordelt på 8 rom og fire bad. Selskapslokale for Max. 50 gjester. 

Heidal overnatting Øvre Aaseng

Øvre Aaseng Gardsovernatting

Overnatt i nyoppussede rom på idylliske Øvre Aaseng.

Heidal overnatting Jotunheimen Feriesenter

Jotunheimen Feriesenter

Jotunheimen Feriesenter ligger i Heidal, og tilbyr avgiftsfri parkering og hytter med kjøkken samt felles eller eget bad. Lemonsjøen skisenter ligger 4 km unna.

Heidal overnatting Kruke

Kruke

Kruke tilbyr overnatting til større grupper i fantastiske omgivelser.

Heidal Gjestgiveri

Heidal Gjestgiveri ligger i nord Gudbrandsdalen mellom Jotunheimen og Rondane nasjonalpark. Bygda Heidal er kjent for sine gamle og verneverdige tømmerhus, fantastiske kulturlandskap og for elva Sjoa som renner gjennom bygda. Sjoa er en av de beste raftingelvene i Europa. Det er ikke uvanlig å se vilt i bygda, spesielt om vinteren ser vi mye elg. Fra gjestgiveriet kan vi by på flotte tur muligheter i fjellet, både sommer og vinter.

Heidal overnatting Sjoa Gjestehus

Sjoa Gjestehus og Vandrerhjem

Flott gjestehus og vandrerhjem som deler lokasjon med Heidal Rafting.