Øvre Aaseng Gard

Velkommen til å overnatte et sted med uslåelig særpreg. Alle rommene har sin egen identitet og sjarm. Vi har tre dobbeltrom for helårsbruk. I tillegg har vi innredet et dobbeltrom i eldhuset på garden, der er det mulig å bo i sommerhalvåret. Ser du etter overnatting i Heidal er vi det naturlige valgetDet er felles stue og bad og i utearealene rundt huset kan man sitte og nyte omgivelsene og tilværelsen. Her er du i historiske omgivelser på et vakreste tunene i Gudbrandsdalen.
Det er viktig for oss at du som gjest skal få en god natts søvn, og ikke minst få en strålende start på dagen med en skikkelig frokost. Det er også mulig å booke hele huset med full pensjon og menyer tilpasset etter ditt eget ønske.
Velkommen til gardsovernatting i Heidal, bygda med særpreg.

Her på garden driver vi et snekkerverksted hvor det produseres smått og stort av håndlagde kvalitetsprodukter. Semon er treskjærer og det produseres møbler og gjenstander i akantusstil. Vi produserer alt på spesialtilpassede mål. Skap, kommoder, kister, vugger er bare noe av det vi produserer.
I tillegg lager vi gyngehester som er blitt en populær gave. Den blir ofte brukt til dåpsgave og vi tilbyr muligheten til å få gravert inn navn og dato.

Heidal overnatting Øvre Aaseng

Øvre Aaseng Gard

Heidalsvegen 2101

2676 Heidal

+4790145853

Øvre Aaseng Gard

Heidalsvegen 2101

2676 Heidal

+4790145853